Vriendelijk en met veel respect

Net als in de meeste Aziatische landen heeft men in Thailand nog veel eerbied voor de wijsheid en levenservaring van ouders en grootouders.

Ook bij Massagecentrum Somboon zult u merken dat onze Thaise masseuses u extra vriendelijk en met veel respect zullen behandelen.

Maak eens kennis met de speciale voorzichtige behandelmethoden die de Thaise massage biedt voor een lichaam dat al veel heeft meegemaakt. Ervaar hoe onze masseuses deskundig uw pijntjes en ongemakken zullen verlichten binnen de grenzen die uw lichaam aangeeft.

Na één of enkele behandelingen zullen uw spieren, pezen en gewrichten veel soepeler zijn, uw rug en nek ontspannen, uw humeur opgepept.

Voetmassage

Als u bedenkt hoeveel stappen uw voeten al gelopen hebben in uw leven, zal het u ook niet verbazen dat veel van onze bezoekers speciaal langskomen voor onze heerlijke Thaise voetmassages.

Omdat de energiebanen in uw voetzolen in direct contact staan met de rest van uw lichaam, zult u merken dat een behandeling van de voeten een weldadig effect heeft op uw gehele lichaam.  Als u weer de deur uitstapt, zijn uw voeten warm en is uw gehele lichaam aangenaam ontspannen.

Loop gerust eens binnen om een praatje of een afspraak te maken.